Què caracteritza un vi jove?

Què caracteritza un vi jove?

Un vi jove és aquell que és de l’any o aquells vins que no tenen criança en ampolla o bóta, presenten un sabor molt agradable en boca, pocs tanins i aromes primàries pronunciats, són ideals per gaudir o per maridar amb àpats lleugers. Els vins joves, per regla...
Parts del raïm (per a l’elaboració de el vi)

Parts del raïm (per a l’elaboració de el vi)

Sense raïm no podríem fer vi. Per poder elaborar el vi, s’utilitzen algunes parts del raïm, per això t’ensenyarem a reconèixer aquestes parts i quina és la seva funció en l’elaboració del vi. Els raïms de raïm es donen en el Vinya, arbre utilitzat...
Consells per ser un bon tastador de vins

Consells per ser un bon tastador de vins

A l’hora del tast de vins, no hi ha manera de ser un pròdig, simplement és una habilitat que s’adquireix amb bona pràctica i amb molt desenvolupament dels sentits per gaudir del bon vi. Per això, t’ensenyarem alguns bons consells per ser un bon...
Tips per al bon maridatge del vi i les postres

Tips per al bon maridatge del vi i les postres

Si es vol aconseguir un bon maridatge el vi seleccionat de ressaltar les característiques de les postres, el vi de complementar el sabor del plat, de manera que cal considerar la seva quantitat de sucre, el seu grau d’acidesa i la intensitat del seu sabor;...
Tips per al bon maridatge del vi i les postres

Tips para el buen maridaje del vino y los postres

Si se desea lograr un buen maridaje el vino seleccionado debe resaltar las características del postre, el vino debe complementar el sabor del plato, por lo que hay que considerar su cantidad de azúcar, su grado de acidez y la intensidad de su sabor; seguidamente...