Tradició vitivinícola · 1954

La nostra Essència

Des de Capmany, al nord de l’Empordà, creixem mantenint viva l’essència familiar i el respecte per la terra.

1. Selecció del millor raïm: El Conreu

L’origen del nostre gran vi.

Seleccionem acuradament cada raïm en el seu punt òptim de maduració reflectint la dedicació i cura que hi posem durant tot l’any per expressar l’essència única del nostre terrer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Transformació en essència: La fermentació

A la fermentació, el most revela la seva ànima.
Cada varietat expressa la seva personalitat en un procés natural que dona vida a l’essència del nostre vi.

2. Transformació en essència: La fermentació

A la fermentació, el most revela la seva ànima.
Cada varietat expressa la seva personalitat en un procés natural que dona vida a l’essència del nostre vi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Temps i silenci:
La Selecció

Deixem que el temps faci la seva feina.
Cada dia aporta harmonia i caràcter, convertint el vi en una expressió autèntica del nostre esforç i passió.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Puresa i presentació: L’envasat

Un cop assolit el seu punt perfecte, el vi és embotellat amb delicadesa per mantenir intacta la seva ànima.

4. Puresa i presentació: L’envasat

Un cop assolit el seu punt perfecte, el vi és embotellat amb delicadesa per mantenir intacta la seva ànima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. El vi arriba al món: La distribució

Del celler a la taula, cada glop de vi viatja amb la mateixa dedicació amb què va ser creada.
Un vi pensat per arribar lluny, sense perdre el seu origen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Set dècades després, l’essència segueix intacta.

Anys 50

Joan Pagès inicia el negoci de compravenda de vi a granel. La tradició familiar ja hi era present: el seu pare i avi comerciaven amb vi de collita pròpia. Època de postguerra i mercats locals; els comercials es movien en bicicleta amb les mostres dins la cistella.

Anys 70

Es construeix l’edifici principal de Vins Pagès, que encara avui continua sent el nucli de l’empresa. El transport propi en qualsevol format es consolida com la base del negoci.

Finals dels 90

Es compra la botiga que actualment serveix com a zona d’envasat i venda directa. L’empresa s’expandeix amb nous locals destinats a magatzem, garatge i envasat.

Anys 2000

Inici de la producció de Bag-in-Box i garrafes, formats sostenibles que combinen tradició i modernitat.

Actualitat

Vins Pagès manté la filosofia d’empresa familiar i la venda de vi propi. Distribució a tota la província de Girona amb transport propi. Ampliació de productes: olis, olives, fruits secs, licors i vins DO Empordà.

@

Control d’envasat

Estabilitat i seguretat alimentària.

Etiquetes a mida

Adaptades a cada client i negoci.

;

Vincles locals

Selecció de l’Empordà i entorn.

Producció sostenible

Responsabilitat en cada pas.