Tradició vitivinícola · 1954
Blog
Tips para el buen maridaje del vino y los postres
Si se desea lograr un buen maridaje el vino seleccionado debe resaltar las características del postre, el vino debe complementar el sabor del plato, por lo que hay que considerar su cantidad de azúcar, su grado de acidez y la intensidad de su sabor; seguidamente...
Vols saber com es tasta un vi?
La cultura del vi és antiquíssima i universal, de manera que no es pot pensar que és només reservada als experts o estudiosos, qualsevol dels amants del vi pot gaudir i analitzar totes les sensacions que produeix als sentits en degustar; el vi produeix intenses...
Claus per a seleccionar un vi per el seu envelliment
Escollir el vi adequat per a una ocasió no sempre és senzill, ja que cal considerar factors com el cep, la regió d'origen, la seva elaboració i molt especialment l'any de la seva collita; aquests factors permeten classificar els vins d'acord al seu color, el seu...
Consumir vi, un costum molt saludable
La cultura del vi ha acompanyat la humanitat des de temps ancestrals; consumir vi de forma moderada és un costum molt saludable que ens brinda grans beneficis, especialment quan es tracta de vi negre, ja que els compostos antioxidants i els més saludables són també...
¿Blanc, negre o rosat? Com triar el millor vi per al sopar
Un sopar especial necessita d'un bon vi, una cosa que segurament ningú posa en dubte, pel que en el present post volem centrar-nos en l'elecció del vi del seu color ¿Blanc, negre o rosat ? Et deixem alguns tips molt interessants . L'elecció del vi per acompanyar un...
Coneixes el Vi de Denominació d’Origen Empordà?
Quan parlem de Vins a Espanya, sempre hem de ressaltar el Vi Català que és fet a l'Empordà. Aquesta zona propera a la Costa Brava, collita a les seves vinyes amb una gamma àmplia de vins empordanesos. Aquests vins ens deixen impressionats amb la seva alta qualitat i...






