Tradició vitivinícola · 1954
Blog
Del cinema al vi: Actors i celebritats amb els seus propis cellers
El món del cinema i el vi s'uneixen en una combinació fascinant quan els actors i les celebritats decideixen embarcar-se en l'aventura vinícola. Moltes personalitats de l'espectacle han decidit portar la seva passió pel vi més enllà de la pantalla i crear els cellers....
Els errors més comuns en servir i gaudir del vi (i com evitar-los)
El vi és una beguda que ha delectat la humanitat durant segles, i encara que gaudir d'una copa pot semblar simple, hi ha alguns errors comuns que poden afectar-ne l'experiència. A continuació, us presentem els errors més freqüents en servir i gaudir del vi, així com...
Cuinar amb vi: Aromes i sabors en harmonia
El vi és un ingredient versàtil i deliciós que pot aportar una dimensió única als teus plats. Cuinar amb vi no sols pot realçar i complementar els sabors, sinó també crear un equilibri perfecte entre els ingredients. En aquest article, explorem com cuinar amb vi pot...
Els vins de gel: descobreix més sobre aquest tipus de vins
Quan arriba temporades fredes i temps on hi ha neu i fred, és hora que el fred faci la seva funció a les vinyes. És hora que els enòlegs i cellerers fabriquin un vi de gel cada cop més popular. Aquesta és una pràctica difícil i força rara. I, com de costum, una...
Com són els vins Rioja?
Rioja exporta almenys un 37% de la seva producció de vins fora de les fronteres espanyoles. Més de 120 països són destinació de les ampolles d'aquesta denominació per excel·lència. Amb una Denominació d'Origen, una de les més antigues d'Espanya atorgada l'any 1925,...
La diferència entre el vi jove, criança i reserva
La diferència entre els nous vins, criances i reserves és clàssica. Però no perquè de vegades es doni per assegut, no podem deixar d'explicar-ho. Immediatament es nota que la diferència és que els vins nous no tenen criança en bóta, mentre que els vins de reserva han...






