Per què mengem 12 raïms al cap d’any?

Per què mengem 12 raïms al cap d’any?

Sabies l’origen del perquè mengem 12 raïms la nit de Cap d’Any en sonar les 12 campanades? T’expliquem on es va originar aquest costum perquè en puguis presumir explicant una anècdota davant de la teva família durant els dies de Nadal. 12 raïms són...
Com fer Ratafia?

Com fer Ratafia?

La ratafia és una de les begudes típiques més emblemàtiques de Catalunya que s’elabora de manera artesanal, és un aiguardent que es posa a macerar amb nous verdes i herbes aromàtiques que li donen el seu característic color caramel. La base de la ratafia, encara...
Com fer un “Rom cremat”

Com fer un “Rom cremat”

El Rom cremat és una de les begudes més típiques de Catalunya on es serveix tradicionalment en les cantades havaneres, aquest beuratge nascut al litoral català era utilitzat pels mariners en l’època hivernal per suportar el fred matutí, el seu exquisit sabor ho...