Vi Rosat
“Un vi viu, fresc i optimista, com una tarda d’estiu a l’Empordà.”
Vi rosat jove i afruitat, fresc i alegre, perfecte per als capvespres d’estiu.
Amb un bonic color maduixa, aquest vi rosat clàssic us omplirà la boca de frescor i us convidarà a fer-ne un altre glop.
«un vi clàssic de la zona, que cal valorar millor»
«no tot és blanc o negre, també hi ha el rosat»
En contra d’alguna tendència actual, aquest rosat de color intens parla per si sol del seu territori. Deixant macerar durant el temps just i suficient el raïm negre en el most obtenim un rosat amb ànima de vi negre però amb aroma de vi blanc. Floral i afruitat, us omplirà la boca de sensacions.
Nota de Tast
Vista: vermell rosaci.
Nas: Floral, afruitat (fruita vermella: maduixa, cirera, magrana)
Boca: Lleugera acidesa però amb cos i final ple.
Maridatge
Entrants freds, amanides, embotits, fregits, pastes, arrossos, carns a la planxa.
Temperatura ideal de servei: 8–10 °C.
- Característiques del producte:
- Tipus de raïm: Garnatxa i Merlot
- Temperatura: 8–10 °C
- Maridatge: Amanides, pastes, peixos suaus i tapes lleugeres
- Graduació: 12 %
- Format: Ampolla 75cl

Valor nutricional
